Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lapte cu usturoi - Efectele acestei combinații i-au uimit până și pe medici

lapte

Un studiu realizat de specialisti in sanatate din cadrul guvernului american dezvaluie efectele incredibile pe care le au usturoiul si laptele combinate, scrie realitatea.net.

Studiul a costat 150 de milioane de dolari, iar persoanele care au consumat lapte cu usturoi au fost monitorizate mai multa vreme.

Dupa aproximativ un an in care a fost urmat acest remediu, persoanele hipertensive si-au imbunatatit starea. Statistica a aratat ca mortalitatea in randul pacientilor care au urmat un tratament medicamentos pentru tratarea inimii a fost de 70%, spre deosebire de cei care nu au luat niciun tratament medicamentos si au preferat remediile naturiste precum laptele cu usturoi.

Cum se prepara reteta

Ia 2 capatani de usturoi din piata si indeparteaza foitele. Zdrobeste usturoiul si adauga-l in 250 de mililitri de lapte. Fierbe compozitia la foc mic timp de 30 de minute, apoi strecoara. Din laptele strecurat nu ai voie sa consumi mai mult de o lingura o data, de trei ori pe zi, intre mese. Tratamentul isi arata efectele dupa aproximativ 3 pana la 5 luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.