Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lărgirea DN 7, cel mai aglomerat drum din România, intră în linie dreaptă (Raluca Turcan)

Facebook
Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan, preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Sibiu, a anunţat că lărgirea DN 7, cel mai aglomerat drum din România, intră în linie dreaptă, potrivit unei postări publicate vineri pe contul său de Facebook.

"Siguranţa pe cel mai aglomerat drum naţional din România este o preocupare continuă pentru Guvern, fapt demonstrat deja prin cel puţin două demersuri a căror implementare o verific personal cu periodicitate: menţinerea intensităţii lucrărilor pe tronsonul I al autostrăzii Sibiu-Piteşti ( Sibiu-Boiţa) şi realizarea subtraversei DN7 de la Tălmaciu. În şedinţa de ieri, Guvernul României a mai făcut un pas pentru protejarea locuitorilor judeţului Sibiu şi a celor care tranzitează oraşul Tălmaciu spre Valea Oltului aprobând amplasamentele coridorului de expropiere şi despăgubirile pentru imobilele ce vor fi expropiate ca urmare a lărgirii DN7. Practic, lărgirea acestui drum naţional la intrările în Tălmaciu dinspre Sibiu şi dinspre Boiţa presupune plata a 240,05 mii de lei pentru 80 de imobile expropiate", a declarat vicepremierul Raluca Turcan.

Potrivit sursei citate, "lărgirea DN7 va presupune extinderea drumului de la două la trei benzi pe tronsonul intersecţie Veştem-Tălmaciu şi de la două la patru benzi pe tronsonul cuprins între localitatea Boiţa şi oraşul Tălmaciu.

"Intrăm, astfel, în linie dreaptă pentru o lucrare menită, împreună cu pasajul subteran deja aprobat, să scurteze timpii de parcurgere a oraşului Tălmaciu pentru cei care folosesc Valea Oltului. Lărgirea DN7 va presupune extinderea drumului de la două la trei benzi pe tronsonul intersecţie Veştem-Tălmaciu şi de la două la patru benzi pe tronsonul cuprins între localitatea Boiţa şi oraşul Tălmaciu. Am convingerea că proiectarea şi execuţia se pot realiza cu operativitate şi că în maxim un an de zile această lucrare poate fi gata", a mai spus vicepremierul Raluca Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.