Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Larisa Popa rupe tăcerea, după ce a demisionat de la Taverna Racilor: Am clacat!

wowbiz
larisa popa

Frumoasă, sexy, plină de viață și cu un chef nebun de a munci pentru a se afirma, Larisa Popa a ajuns rapid cunoscuta ca Larisa lui Pescobar. Sexy managera de la Taverna Racilor făcea show în locații, fiind pentru mulți clienți o sursă de bună dispoziție. Tânăra a decis însă să demisioneze, iar vestea a venit ca o bombă pentru fani!

Larisa Popa a dat primele detalii oficiale despre plecarea de la Pescobar

„Eu am avut idei de a pleca (de la Pescobar), în momentul în care mă simțeam foarte epuizată, adică simțeam că am clacat, simțeam că nu mai aveam timp pentru mine deloc. În ultimii aproape doi ani, nu am avut viață personală, dar nu condamn pe nimeni, a fost alegerea mea de a mă focusa doar pe muncă, doar ca să-mi ating anumite obiective pe care mi le doream, o mașină, urmează și un apartament.

Ruptura s-a produs dintr-o dată, eu în continuare țin legătura cu Pescobar și cu mama lui, cu sora lui la fel. Acum, în momentul de față, oamenii din online află că nu mai lucrez, dar apropiații și colegii știu deja. Toată lumea a fost în șoc. Nimeni n-ar fi crezut vreodată că eu nu o să mai lucrez la taverna racilor. Momentan, chiar vreau să fiu eu cu mine. Cumva simt, că eu chiar pot mai mult. Adică, jobul ăsta nu a fot un singur job, jobul ăsta a fost un cumul, dar este la nivel de job, eu știu că pot mai mult”, a spus Larisa Popa la podcastul Tare de tot, moderat de Viorel Grigoroiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.