Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laude SUPREME pentru Simona Halep: Unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie anunță că românca va câștiga Australian Open

www.digisport.ro
Simona Halep

Boris Becker speră ca Simona Halep să câştige la Melbourne, fostul număr unu mondial spunând că românca depune cel mai mult efort.

La finalul sezonului trecut, sportiva noastră a ajuns în premieră pe locul 1 în lume şi pare în acest moment greu de detronat, cel puţin pe termen scurt şi mediu. Halep s-a pregătit extraordinar pe toată perioada pauzei de iarnă, iar în acest moment pare a fi cea mai în formă sportivă din circuit.

Citește și: ATENȚIE! Ce venituri NU se impozitează în 2018 - Dacă obții banii astfel, nu plătești TAXE, pentru ei, la stat

Dovadă în acest sens stă parcursul de la Shenzhen, însă şansele la Australian Open depind în mare măsură de accidentarea avută la gleznă. Boris Becker, marele campion german, a vorbit la superlativ despre Simona, menţionând că şi-ar dori foarte mult ca aceasta să se impună la Antipozi. Halep aleargă enorm şi nu cedează la nicio minge, sacrificându-se pe teren, crede neamţul

"Aş fi foarte bucuros dacă Simona ar câştiga primul ei titlu de Grand Slam! O merită, pentru că nimeni din top 10 nu mai aleargă atâţia kilometri pe teren. Are o inimă curajoasă şi o dorinţă impresionantă de a câştiga", a spus Becker, potrivit Digisport.

Întrebat despre şansele ei reale la trofeu, Becker s-a declarat totuşi circumspect. Probabil şi din cauza problemelor la gleznă, care au supărat-o chiar şi în meciul cu Bouchard, chiar dacă sportiva noastră s-a impus categoric, scor 6-2, 6-2.

"Cred că va ajunge în semifinale sau în finală, dar am îndoielile mele în ce priveşte câştigarea turneului", a mai spus neamţul.

Citește și: E HAOS TOTAL în România! Viscolul a făcut PRĂPĂD: Mașini blocate, localități izolate și mii de polițiști în luptă cu nămeții - VIDEO

Karolina Pliskova pare a fi cel mai greu adversar de pe sfertul Simonei, astfel că aceasta poate ajunge - dacă va fi sănătoasă - în penultimul act al competiţiei. Pe jumătatea cealaltă de tablou, Svitolina şi Wozniacki speră la o finală.

Halep va juca în această noapte în turul trei la Melbourne cu Lauren Davis, locul 76 WTA. Organizatorii primului Grand Slam al anului au decis ca această partidă să se dispute pe Rod Laver Arena, de la ora 02:00, fiind primul meci al zilei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.