Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Codruţa Kovesi: 'E un festival disperat al inculpaților, vizează îngenuncherea poporului român' / VIDEO

Inquam Photos/Octav Ganea
Laura Codruta Kovesi DNA

Laura Codruţa Kovesi, a declarat, miercuri seară, într-o conferinţă de presă, că atacul la adresa DNA nu este întâmplator şi că asistăm la un festival disperat al inculpaţilor.

"Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Am respectat legea în tot ce am făcut. Nu cred că acest atac e întâmplător. E un festival disperat al inculpaților. Aici nu e vorba despre Kovesi, sau despre procurorul șef al DNA. DNA nu e un om, e o instituție. Acest atac nu e despre Kovesi, ci despre procurorii care și-au făcut treaba, vizează umulirea statului și a cetățenilor. Pentru ce suntem atacați, pentru că ne-am făcut treaba? Justiția e supusă unui atac. Ne atacă inculpați, oameni care au bani, nu oameni cinstiți, oameni care doresc să decredibilizeze actul de justiție, să ducă în derizoriu faptele de corupție.Acest atac nu este despre Kovesi, ci despre procurorii care şi-au făcut treaba şi vizează îngenuncherea poporului român", a declarat Kovesi.

Ea a spus că justiţia este sub un asalt de peste un an de zile şi dacă ne uităm cine ne atacă vedem - inculpaţi, oameni care au bani şi resurse şi care doresc să decredibilizeze actul de justitie şi să duca in derizoriu faptele de corupţie.

Citește și: Ministrul Eugen Teodorovici, schimbare RADICALĂ! Cum vrea să EVITE o RISIPĂ anuală de ZECE milioane de euro .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.