Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura-Nicoleta Nasta a fost numită șefă la consulatul general din Bologna. Este doctor în economie şi a fost director general în cadrul ANAF

Foto România TV
laura nicoleta nasta

Laura-Nicoleta Nasta a fost numită șefă la consulatul general din Bologna. Este doctor în economie şi a fost director general în cadrul ANAF

Schimbare importantă la conducerea consulatului general de la Bologna, după ce Laura-Nicoleta Nasta a fost numită șefă în cadrul ședinței de guvern de joi, 31 august 2023.

Astfel, au fost adoptate patru Hotărâri de Guvern privind noi numiri în funcția de consul general și șef de oficiu consular de carieră cu rang de consulat general. Noile propuneri de numire au rezultat în urmă punerii în aplicare a Procedurii de numire a consulilor generali ai României, lansată la dată de 15 martie 2023, de către Ministerul Afacerilor Externe, împreună cu Secretariatul General al Guvernului, conform anunțului publicat pe pagină de internet a MAE, anunță mediaflux.ro.

Laura-Nicoleta Nasta, numită șefă la consulatul general din Bologna

La stabilirea nominalizărilor pentru funcția de consul general au fost avute în vedere criterii specifice acestor posturi, pentru a asigura reprezentarea României în afară granițelor țării la un standard adecvat, coroborate cu obiectivele propuse de către candidați în cadrul proiectului de mandat, respectiv modul în care acestea au fost prezentate în cadrul interviului, conform procedurii.

Este doctor în economie şi a fost director general în cadrul ANAF

Laura Nicoleta Nasta este doctor în economie şi a fost director general la Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul ANAF, unde se ocupă de administrarea veniturilor statului și de inspecția fiscală pentru companiile mari din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.