Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Vicol, atac împotriva Guvernului Cîțu: 'Împarte din nou România, de data aceasta prin PNRR'

lauravicol.ro
Laura Vicol

Deputatul PSD Laura Vicol lansează un atac împotriva Guvernului căruia îi reproșează că împarte din nou România, de data aceasta prin PNRR.

În condiţiile în care pentru proiectele din judeţele Olteniei nu au fost alocate fonduri prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, deputatul PSD Laura Vicol susţine că acesta este un semnal privind faptul că actuala guvernare împarte România în două, între administraţiile USR, PNL şi UDMR vs. restul.

„Consultările cu administraţiile locale au fost o glumă. Aleşii locali din Oltenia au fost trataţi cu spatele de Cristian Ghinea şi Florin Cîţu. Concluzia este că fondurile alocate proiectelor de investiţie din Oltenia sunt infime, pentru că acest Guvern împarte ţara. Un proiect atât de important precum Autostrada Craiova-Lugoj nu a fost inclus pe lista celor sprijinite prin PNRR.

Este inadmisibil. Este o bătaie de joc la adresa oamenilor din sudul României. Aici nu este vorba doar de incompetenţă, ci şi de rea-credinţă, de o acţiune deliberată de a ignora nevoile românilor din această zonă a ţării” susţine Laura Vicol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.