Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Vicol: Vlad Voiculescu va arunca în stradă copiii de la Fundeni

lauravicol.ro
Laura Vicol

Deputata PSD Laura Vicol reacționează dur, marți, după ce ministrul Sănătății a zis că este posibilă transformarea unor secții din spitalul Fundeni în unități COVID. Social-democrata afirmase luni că dacă autoritățile vor decide evacuarea Spitalului Oncologic Fundeni pentru a face loc pacienților cu COVID-19, ea își va da foc în fața unității.

„Am avertizat ca asta urmeaza! A fost doar o chestiune de ore pand cand acest incompetent, ascuns sub titulatura de ministru al Sanatatii, după ce a aruncat bătrâni operaţi în stradă, la Foişor, acum va arunca tot in stradă copiii de la Fundeni. Totul până la copii! Transformarea unui etaj sau a unei secţii din spitalul Fundeni în zonă de tratament pentru cei cu COVID este un preambul pentru acapararea întregii unităţi spitaliceşti. Ce garanţii avem că va fi un etaj? Acest Guvern nu a fost în stare să mărească locurile la ATI, deşi suntem de un an în această blestemată de pandemie, nu a fost în stare să realizeze circuite separate în spitale, pentru a fi trataţi şi cei cu coronavirus şi cei cu alte afecţiuni şi Voiculescu vrea să credem că va fi un etaj.

În continuare nimeni nu răspunde politic pentru ceea ce se întâmplă. Voiculescu continuă să facă rău prin decizii luate de el sau avizate de el. Şi rămâne ministru. Dacă este criză cu locurile de la ATI, şi probabil este, de ce nu răspunde Voiculescu pentru faptul că patru luni nu a făcut nimic?! Ce au făcut Cîţu şi Orban cu toţi banii împrumutaţi? Poate oferă explicații și fostul ministru Tătaru. Chiar nu se puteau dota nişte spitale în mod corespunzător? Suntem într-o mare mizerie generată de incompetenţa, dar mai ales de nepăsarea celor care guvernează această ţară.

Anul trecut Guvernul PNL era ocupat cu alegerile, anul ăsta useriștii și peneliștii sunt ocupați cu împărțitul funcțiilor și banilor publici, iar oamenii mor. Nu au avut grijă nici de cei infectaţi cu COVID, în stare gravă, nici de cei cu alte boli, cărora acum li se blochează accesul la sistemul de Sănătate. E o vorba ca drumul catre iad se paveaza cu bune intentii. Ei ne trimit direct acolo, de drum nici pomeneala!

Nu aveti suflet, nu aveti onoare, nu aveti rusine!”, a transmis marți deputata PSD Laura Vicol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.