Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Rebega a deschis ușile Pro România către Trump

facebook.com/ Laurentiu Rebega
Laurentiu Rebega

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte Pro România, și-a promovat partidul în Statele Unite în cercurile apropiate de Trump în cadrul vizitei de o săptămână de la Washington pe care a folosit-o ca să aibă discuții cu diferiți oficiali apropiați de actuala administrație americană.

În această seară, el a anunțat că a participat ”la un moment istoric de care lumea își va aminti: Donald Trump a anunțat într-un discurs de peste două ore, în fața a peste 6000 de republicani, că va candida pentru al doilea mandat ca președinte”.  Rebega, care este un apropiat al republicanilor, a mai spus că ”despre această candidatură i-am auzit vorbindu-i pe congresmenii republicani încă de acum un an, iar astăzi a venit și confirmarea”.

Citește și: Călin Nistor, ANUNȚ BOMBĂ - Mai multe RECHIZITORII ale DNA au fost infirmate: 'Sunt mai multe încălcări ale normelor procedurale'

Pentru europarlamentarul Pro România, discursul lui Trump de la CPAC e ” un semn că lumea din jurul nostru evoluează spectaculos, iar România trebuie să fie atentă la noul curs al lucrurilor”.  De aceea, crede Rebega, ”e important să fim #PRORomânia așa cum Donald Trump este pro America! Și la fel de important este să aducem la guvernare în România oameni pasionați de țara lor, competenți și dedicați pentru că omenirea merge înainte, nu ne așteaptă, și ratăm iarăși ocazii și oportunități pentru țara noastră!”

Europarlamentarul a fost prezent, cu o zi înainte, și la discursul vicepreședintelui american, Mike Pence, cu care a dat mâna și a schimbat câteva vorbe, după cum se vede pe pagina de socializare a politicianului Pro România. De asemenea, Rebega a avut ieri și o întâlnire cu vicepreședintele Institutului Republican Internațional, Scott Mastic, în vederea unei colaborări de durată cu această organizație extrem de influentă care activează cam peste tot în lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.