Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Rebega despre Pro România: Toate pânzele sus!

facebook.com
Laurentiu rebega Ponta

Europarlamentarul Laurențiu Rebega a publicat pe blogul personal un mesaj despre partidul Pro România în care a fost implicat de la bun început, fiind, în prezent, singurul europarlamentar al formațiunii.

”Sunt bucuros că au fost depășite niște constrângeri și acum echipa care și-a asumat acest proiect a pornit la drum cu toate pânzele sus!”, spune Rebega despre parcursul partidului. ”Am fost de la bun început alături de această echipă, pentru că am încredințarea că politica românească poate depăși situația de criză morală și ineficiență administrativă doar printr-o schimbare profundă a sistemului politic. Sunt convins că la alegerile viitoare – europarlamentare, prezidențiale, locale și generale – oamenii vor să voteze o schimbare de proporții! Dar cu o singură condiție: aceea ca politicienii care vor candida să fie sinceri, onești și competenți. Și, mai ales, ca acești politicieni să fie exemple personale ale schimbării!”, continuă Rebega.

Europarlamentarul mai spune că ”Pro România începe un drum care va fi lung și nu va fi ușor! Nu vom putea să schimbăm lumea într-o zi! Dar avem încredere în România și în cetățenii ei! Cred că unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le spunem este acela că o țară nu va fi niciodată bine guvernată de un partid unic! Și niciun partid nu va avea o politică realistă dacă va fi condus de un lider unic”.

Rebega atrage atenția că ”anii de după căderea comunismului au perpetuat reflexe autoritare în foarte multe domenii ale vieții publice” și trece la câteva îndemnuri directe:

”A venit momentul să depășim politica păguboasă a „liderului suprem”!

A sosit momentul să vedem în critica argumentată un avertisment, dar și un sprijin!

A sosit momentul să depășim războiul dintre „noi” și „ei”!

A sosit momentul să facem pace între români!”.

În finalul postării sale, Rebega mai spune că ”Noi, Pro România, vrem să fim cei mai buni, dar nu pretindem că suntem singurii depozitari ai adevărului!” și că ”Noi, Pro România, nu suntem doar politicienii care își asumă un proiect, ci suntem și vocea dumneavoastră, a celor care ne sprijiniți sau ne criticați, a celor care credeți, ca și noi, că România poate fi o țară în care să ne bucurăm că trăim!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.