Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Rebega, invitat de un congressman republican la o conferință despre terorism

Laurentiu Rebega

Europarlamentarul Laurențiu Rebega este singurul politician român prezent la Forumul Parlamentar din Washington DC care abordează teme de securitate și informații, evenimentul fiind organizat de Grupul de Lucru pe Terorism și Război Neconvențional din Congresul SUA. Gazda evenimentului care a avut loc astăzi în Biblioteca Congresului SUA este chiar președintele acestui ”Congressional Taskforce”, congressmanul republican Robert Pittenger, el fiind și cel care l-a invitat pe europarlamentarul român să participe. Cu ocazia evenimentului, Laurențiu Rebega a avut discuții și cu Thomas E. Moore, asistentul Secretarului Apărării din SUA.

Printre invitați se numără mai mulți ambasadori, membri ai Congresului SUA și specialiști în activități de intelligence, contra-terorism și combaterea spălării banilor din SUA, dar și din alte țări.

Rebega este invitat pentru a doua oară la acest gen de eveniment organnizat de Congresul SUA, intitulat ”Parliamentary Intelligence Security Forum”, prima sa participare având loc tot în acest an pe 19 Iunie 2017 la Riga, în Letonia, la invitația aceluiași congressman Robert Pittenger.

content-image

 

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.