Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Reghecampf și-a reziliat contractul cu Steaua

www.bzv.ro
Reghecampf

Antrenorul Laurențiu Reghecampf și-a reziliat contractul cu echipa de fotbal Steaua, vineri, a anunțat clubul pe site-ul său oficial.

''Fostul antrenor al Stelei și secunzii săi au ales să dea curs unei noi provocări în fotbalul din Orientul Mijlociu'', precizează sursa menționată, cei trei antrenori secunzi fiind Anton Petrea, Cristi Țermure și Florin Tene. ''Clubul nostru le mulțumește tuturor pentru eforturile depuse în ultimul an și jumătate, în care au câștigat Cupa Ligii, au terminat sezonul recent încheiat pe prima poziție, la egalitate cu FC Viitorul (noua campioană, n. red.), au calificat echipa în play-off-ul UEFA Champions League și în grupele UEFA Europa League, performanțe care se adaugă celor din primul lor mandat, atunci când au adus două titluri de campioană, Supercupa României, calificarea în optimile UEFA Europa League și prezența în grupele UEFA Champions League'', se mai arată în comunicat, conform Agerpres.

Finanțatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anunțat, luni, că l-a instalat în funcția de antrenor pe Nicolae Dică în locul lui Laurențiu Reghecampf. Echipa FCSB a pierdut titlul de campioană în ediția 2016-2017 a Ligii I în fața echipei FC Viitorul Constanța. FC Viitorul a încheiat cu același număr de puncte în clasament ca FCSB, 44, dar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe din play-off, echipa lui Hagi câștigând cu 3-1 pe teren propriu și remizând la București, 1-1.

Conducerea FCSB contestă câștigarea titlului de către FC Viitorul deoarece susține că Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF) prevede faptul că în calculul punctelor obținute în meciurile directe cu gruparea din Ovidiu se iau toate cele patru partide disputate în sezonul 2016-2017 și nu doar meciurile din play-off, așa cum menționează LPF. Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a anunțat, la 13 mai, că formația sa este campioană, deși LPF a decernat titlul echipei FC Viitorul, precizând că va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a se face dreptate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.