Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Nistor (PSD Hunedoara) despre cazul vicepreşedintelui CJ Sorin Vasilescu: 'Poate va reuşi la a patra demisie'

psd

Preşedintele organizaţiei judeţene PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, i-a transmis vineri, la Deva, vicepreşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Sorin Vasilescu, că poate să plece din partid dacă nu se mai înţelege cu ceilalţi colegi din echipa de conducere şi nu discută problemele din cadrul filialei în interiorul acesteia, înainte de a le promova în spaţiul public, potrivit Agerpres.

Reacţia survine după ce Vasilescu a postat pe Facebook, imediat după alegerile prezidenţiale, un mesaj prin care cerea demisia preşedintelui PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, şi a fostului ministru al Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero, acuzându-i că s-au "îndepărtat" de membrii de partid şi că au promovat oameni "pe criterii clientelare".

Citește și: EXCLUSIV Din lac în puț! Ludovic Orban a făcut-o lată! Ultima numită, prinsă cu ilegalități! Ar avea dosar penal

"Nu am avut nicio discuţie cu domnul Vasilescu, nici măcar la telefon. La noi în partid fiecare este liber să spună ceea ce doreşte. Constat că, dacă era bărbat, putea avea o discuţie în interiorul partidului. Nu ştiu ce a avut în cap pentru că noi, întotdeauna, am făcut o echipă", a declarat, într-o conferinţă de presă, liderul PSD Hunedoara.

El a făcut referire şi la faptul că vicepreşedintele CJ Hunedoara şi-a înaintat de trei ori demisia din funcţia administrativă, revenind ulterior asupra acestor decizii.

"Trebuie să recunosc că, poate, principalul vinovat sunt eu pentru că tot l-am luat în braţe, cu trei demisii, dar, repet, o aştept pe a patra, dacă are onoare, este bărbat de stat şi ştie că nu se poate înţelege cu conducerea PSD. Niciodată nu o să mă vedeţi pe mine că o să critic un coleg în presă sau în afară. Dar în interior (al partidului, n.r.) şi eu, şi el, avem voie să ne criticăm. Cred că activitatea de partid se face în interiorul partidului şi, ca atare, domnului Vasilescu i-aş dori să aibă curajul să facă a patra încercare, că poate reuşeşte. Dacă trei (demisii, n.r.) n-au reuşit, poate a patra va reuşi", a conchis Nistor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.