Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Umilit de patronul lui CSU Craiova, Laurenţiu Reghecampf a plecat din România: Va antrena fosta echipă a lui Marian Aliuţă şi Adrian Neaga

Laurentiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf a fost numit, marţi, în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal Neftci Baku, a anunţat vicecampioana Azerbaidjanului pe site-ul său oficial.

Reghecampf (46 ani) a fost dat afară de la CSU Craiova, care a încheiat pe locul al treilea în Liga I în sezonul trecut, scrie agerpres.ro.

Pentru Reghecampf este prima experienţă în Azerbaidjan, după ce a antrenat în Bulgaria, Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite.

Reghecampf şi-a început cariera de tehnician în 2010, la Gloria Bistriţa, iar în 2011 a pregătit-o, pentru o lună, pe FC Universitatea Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu. Ulterior a mai activat la CS Snagov, Concordia Chiajna, Steaua, câştigând două titluri (2013, 2014), Al-Hilal Riad, Litex Loveci, FCSB, Al Wahda şi Al Wasl, ambele din Emiratele Arabe Unite, şi Al Ahli Jeddah.

Laurenţiu Reghecampf este primul antrenor român al echipei Neftci, dar aici au evoluat doi jucători români, Marian Aliuţă şi Adrian Neaga.

Reghecampf îi ia locul lui Samir Abasov, care a câştigat un titlu în 2021 cu Neftci, iar în sezonul trecut a terminat pe locul secund. Bilanţul său a fost de 61 de meciuri oficiale, 32 de victorii, 14 egaluri, 15 eşecuri.

Neftci Baku va întâlni echipa cipriotă Aris Limassol în al doilea tur preliminar al Europa Conference League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.