Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lazio a pierdut puncte în faţa unor echipe mai slabe din Serie A, spune preşedintele Claudio Lotito

www.prosport.ro
Lazio

Lazio Roma a pierdut puncte în faţa unor echipe mai slabe în Serie A, a remarcat preşedintele clubului, Claudio Lotito, într-un interviu acordat Radiosei înaintea meciului de joi cu Juventus, de la Torino, din sferturile de finală ale Cupei Italiei, scrie site-ul TuttoMercatoWeb.

"Este greu să obţii rezultate, indiferent de posibilităţile economice. Este adevărat că asta contribuie la creşterea nivelului lotului, dar fotbalul este un joc de echipă. Trebuie să creezi acea alchimie, un fel de curent electric pentru a cimenta o relaţie şi să aduci pe teren jucători puternic motivaţi", a spus Lotito cu două săptămâni înaintea meciului tur dintre Lazio şi CFR Cluj, din barajul pentru calificarea în optimile de finală ale Europa Conference League, potrivit Agerpres.

"Am pierdut puncte cu echipe mai slabe, trebuie să creăm şi să găsim motivaţiile potrivite, care fac diferenţa. O atmosferă de 'toţi pentru unul şi unul pentru toţi'. Şi toată lumea trebuie să lucreze la unison", a adăugat oficialul.

Lotito a comentat faptul că Lazio are mulţi fotbalişti italieni: "Încercăm să creăm o echipă cu pecetea made in Italy. Revendicăm rolul Italiei la nivel internaţional, păcat de Cupa Mondială la care nu ne-am calificat. Organizarea este fundamentală, uneori oile negre strică echilibrul. Aducem jucători cu valoare morală şi cu caracter, ca să evităm neplăcerile."

Întrebat de ce i-a încredinţat banca tehnică a echipei antrenorului Maurizio Sarri, în urmă cu mai bine de un an şi jumătate, Lotito a spus: "Trebuia să începem un nou ciclu. Este un maestru al fotbalului. Eu am făcut un efort deosebit şi am angajat 15 jucători într-un an calendaristic. Puţine echipe au avut capacitatea să se schimbe atât de mult. Lotul este de calitate, competitiv şi poate îndeplini anumite obiective".

În lotul lui Lazio, locul 3 în Serie A, este şi fundaşul român Ştefan Radu.

Partida din prima manşă a barajului dintre CFR Cluj şi Lazio va avea loc pe 16 februarie, la Roma, pe Stadio Olimpico, iar meciul revanşă se va disputa în data de 23 februarie, la Cluj-Napoca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.