Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LeBron James, în negocieri pentru a juca într-o comedie

totalbaschet.ro
LeBron James

Baschetbalistul LeBron James, care a semnat recent cu Los Angeles Lakers, a vândut către Paramount Players, prin compania sa SpringHill Entertainment, împreună cu scenaristul Steve Mallory, un proiect al unei comedii, iar sportivul se află acum în negocieri pentru a juca în film (news.ro).

Proiectul este dezvoltat de mai multe luni, potrivit Variety. Mallory semnează scenariul, SpringHill va produce alături de Maverick Carter, iar Ali Bell şi Gabby Canton se ocupă de proiect pentru Paramount Players.

Dacă va ajunge la o înţelegere, acesta va fi al doilea rol important pentru James într-un film. El a jucat propriul rol în comedia „Trainwreck” a lui Judd Apatow.

Unul dintre cei mai bun baschetbalişti din lume, transferat de la Cleveland Cavaliers la Los Angeles Lakers pentru 154 de milioane de dolari, James nu este străin de televiziune şi film. Compania sa a vândut recent scenariul „Hustle” către Legendary Entertainment, pe care James îl va produce cu Roth/Kirschenbaum. Acest proiect i-a permis să devină membru al Sindicatului Producătorilor Americani.

LeBron James este şi unul dintre producătorii remake-ului New Line „House Party”, dar şi producător executiv al serialului „On Her Own Ground” (Netflix), cu Octavia Spencer în rol distribuţie.

Steve Mallory este actor, însă a devenit cunoscut pentru scenariul „The Boss”, la care a lucrat cu Melissa McCarthy, cu care colaborează şi pentru „Super Intelligence” (New Line).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.