Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lectură recomandată: 'Ultima doamnă Parrish', de Liv Constantine

Pexels.com
carte citit

Manipularea tinerei ambițioase și invidioase Amber a fost atât de subtilă și de lină, că n-a avut niciodată o cât de mică suspiciume. Iar Daphne, cea care trebuia să piardă totul, întoarce trădarea în favoarea ei.

Liv Constantine este numele pe care și l-au ales să publice împreună surorile Lynne Constantine și Valerie Constantine. Au debutat cu cartea de față, în 2017, ajunsă practic peste noapte bestseller internațional, în prezent pregătindu-se transformarea ei într-un serial de televiziune. Au urmat de îndată alte două romane, cu la fel de mare succes, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Ludovic Orban, după fotografia de la Guvern: Am comis o greșeală! Nu mă interesează cine a făcut poza

Scriu editorii: "Amber Patterson s-a săturat până peste cap de propria soartă. S-a săturat să fie un nimeni: o femeie banală, greu de remarcat, care nu iese cu nimic în evidență. Merită mai mult - o viață călăuzită de bani și putere, întruchipată de zeița blondă, cu ochi albaștri, Daphne Parrish, care nici măcar nu apreciaza ce are. Pentru toată lumea din orășelul rezidențial Bishops Harbor, din Connecticut, Daphne - președinta unei asociații filantropice - și soțul ei Jackson - mogul al afacerilor imobiliare - formează un cuplu desprins din basme. Invidia o macină pe Amber. Insă tânăra pune la cale un plan perfid. Se folosește de compasiunea de care dă dovadă întotdeauna Daphne, pentru a se insinua în familia Parrish. In scurt timp, îi devine cea mai intimă prietenă, călătoresc împreună în Europa și se apropie tot mai mult de Jackson. Doar că trecutul ei întunecat ascunde un secret care îi poate distruge tot ce a clădit".

Amber Patterson a preluat numele și personalitatea altei tinere, după ce a fost condamnată în orășelul ei de unde a fugit. Trecutul o ajunge din urmă. Și oricât de inteligentă se arată, Daphne e mai inteligentă, îi pavează drumul spre a fi noua doamnă Parrish și a eșua într-o căsnicie cumplită alături de sinistrul fermecător Jackson Parrish.

Citește și: Victor Ponta a RĂBUFNIT de Ziua Copilului, din cauza REFUZULUI PNL de a crește alocațiile: Orban nu alocă bani, dar bea whiskey

Un roman plin de răsturnări de situație, uneori șocant, aproape un thriller scris cu talent.

"Când descoperi că ești căsătorită cu un sociopat, trebuie să devii creativă. Nu are rost să încerci să-l schimbi - când oala e deja în cuptor, e prea târziu (…) se spune că soțiile sociopaților au o doză foarte mare de empatie (…) Dacă sociopaților le lipsește empatia, iar victimele lor au prea multă, ai zice că cei doi alcătuiesc cuplul perfect. Dar, evident, empatia nu se poate împărți. Nu poți spune: <> Iar sociopații nu o pot obține sub nicio formă - tocmai lipsa ei îi definește".

Citește și: AFIRMAȚII CIUDATE ale senatoarei Gabriela Crețu despre tehnologia 5G: Ăştia extrag informaţii din noi. COVID-ul, primul mare experiment global (VIDEO)

Liv Constantine - "Ultima doamnă Parrish". Traducere din limba engleză de Roxana Olteanu. Leda Bazaar. 479 pag.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.