Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legalbet.ro îți descoperă tainele pariurilor câștigătoare la meciurile de la Campionatul Mondial

Stiri pe surse
Campionat Mondial

Campioana mondiala isi incepe drumul spre apararea trofeului

Prima partida a grupei F de la Campionatul Mondial va avea loc intre Germania si Mexic, aceasta incepand duminica, la ora 18:00. Din grupa mai fac parte Suedia si Coreea de Sud, aceasta anuntandu-se una destul de palpitanta.

Germania

Daca la precedentele 3 Campionate Mondiale au obtinut o medalie de argint si doua de bronz, iata ca in urma cu 4 ani nemtii au castigat trofeul mult ravnit. Este al patrulea trofeu de acest gen castigat de “panzere”, precedentele 3 venind inainte de unificare de catre Germania de Vest. Anumite case de pariuri o dau ca favorita principala pe Germania, care va avea insa o misiune destul de dificila, mai ales ca exista posibilitatea de a o intalni inca din optimile de finala pe Brazilia. Germania a avut un traseu formidabil in preliminariile CM2018, obtinand victoria in toate cele 10 meciuri, marcand 43 goluri, primind doar 4.

Sase meciuri amicale a disputat Germania de la incheierea preliminariilor, singura victorie obtinand-o acum cateva zile impotriva Arabiei Saudite. In rest, formatia antrenata de Joachim Low a pierdut cu Brazilia si Austria, remizand cu Spania, Franta si Anglia. Nu ar trebui sa ne mire asta, deoarece nemtii nu exceleaza prea des in amicale. Desi a absentat 9 luni de pe teren, Low l-a chemat in lot pe Manuel Neuer, cea mai importanta absenta reprezentand-o Leroy Sane.

Mexic

Nu a avut absolut nicio emotie in a se califica la Cupa Mondiala, incheind pe primul loc in preliminarii, obtinand 6 victorii, 3 remize, suferind o infrangere in ultima partida, cand era deja calificata. Mexicanii se afla la prezenta cu numarul 16 intr-un Campionat Mondial, cel mai bun rezultat venind in 1970 si 1986, cand au organizat turneul final. Atunci au ajuns pana in sferturi, in final clasandu-se pe locul 6.

De la finalul preliminariilor Mexic a disputat 8 meciuri amicale, castigand cu Polonia, Bosnia, Islanda si Scotia, 3 dintre succese venind la scor minim, remizand spectaculos cu Belgia, scor 3-3, fiind, de asemenea, egala Tarii Galilor, pierzand cu Danemarca si Croatia. In momentul de fata, putem spune ca apele nu sunt tocmai linistite in lotul Mexicului, acum cateva zile aparand un filmulet in care mai multi jucatori din lot petreceau cu prostituate. Evenimentul s-a lasat cu urmari grave pentru Hector Herrera, care a fost parasit de sotie. Astfel, Herrera a fost nevoit sa se intoarca de urgenta in tara, fiind incerta prezenta sa la turneul final.

Intalniri directe

Germania si Mexic s-au intalnit de 11 ori, in 6 randuri fiind vorba despre meciuri amicale. In oficiale au avut loc 3 victorii ale nemtilor si doua rezultate de egalitate in timp regulamentar. Prima intalnire directa oficiala a avut loc la CM1978, iar ultima in semifinalele Cupei Confederatiilor de anul trecut, cand Germania s-a impus cu 4-1.

Cotele la pariuri

Sigur, campioana mondiala este favorita la victorie in aceasta partida, cota cea mai mare pentru un succes oferind-o casa de pariuri Betano.ro (1.56), pe cand cea mai mare cota pentru succesul Mexicului o gasim la Unibet.ro (7.6).

Pronosticurile noastre la Germania vs Mexic

Campioana mondiala isi incepe drumul spre apararea trofeului, drum care anticipam ca nu va fi deloc usor. Chiar de la primul meci “panzerele” ar putea intampina dificultati, insa sa nu uitam ca atmosfera din cadrul lotului mexican nu este chiar una ideala. Nemtii sunt recunoscuti pentru puterea ofensiva, vazandu-i sa marcheze cel putin doua goluri in aceasta partida. Totodata, opinam ca la pauza nu se va inregistra un scor alb.

Peste 1 gol la pauza: 1.74 la Unibet (daca se marcheaza un gol miza se ramburseaza)

Germania marcheaza peste 1.5 goluri: 1.6 la Unibet

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.