Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Laurențiu, senator PSD: E o ticăloșie fără margini ce au făcut PNL, USR și UDMR respingând Legea Natalității în Senat

Pixabay
demografie natalitate

Deși se ceartă între ei la televizor, Coaliția Ticăloșilor funcționează în Parlament, susține senatorul Alfred Laurențiu care critică dur votul PNL, USR și UDMR pe Legea Natalității:

”PNL, USR și UDMR au respins Legea Natalității, inițiată de PSD, ceea ce este o ticăloșie veritabilă pentru sute de mii de familii care aveau nevoie ca de aer de sprijinul asigurat de această lege.

Legea propusă de PSD ar fi asigurat un sprijin minim, extrem de necesar pentru familiile cu copii, în condițiile dramatice actuale, cu scumpiri galopante, inflație dezlănțuită și incertitudini epidemiei COVID complet scăpată de sub control.

Votul de respingere din Senat demonstrează că partidele nocive ale dreptei – PNL, USR, UDMR - sunt unite în ticăloșie, împotriva copiilor, a mamelor și a familiei, dincolo de scandalurile dintre ei pe ciolanul puterii și pe banii publici.

Beneficiile Legii Natalității a PSD AICI https://www.psd.ro/proiecte/crestem-impreuna/”, susține pe pagina sa de Facebook senatorul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.