Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legea salarizării, în procedură de urgență: Ultima mutare în Parlament

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam vot parlament vot

Proiectul legii salarizării unitare a fost trimis, marți, de către Biroul permanent al Senatului, pentru avize, la Guvern, Consiliul Economic, Consiliul Legislativ și la alte instituții, termenul solicitat pentru elaborarea acestora fiind de o săptămână, informează Realitatea tv.

"În mod normal, săptămâna viitoare vom avea aceste avize, după care ne vom întâlni în ședința de Birou permanent și vom trimite către avizare și raport către comisiile Senatului. E clar că avem nevoie ca toți colegii să parcurgă în liniște textul legii și să aducă amendamente, dar sigur că este un termen asumat de PSD și ALDE ca până la începutul semestrului al doilea să fie legea adoptată", a afirmat vicepreședintele Senatului Claudiu Manda, după ședința Biroului permanent.

BOMBĂ Dosarul fratelui lui Kovesi, ÎNCHIS de DNA

El susține că termenul de adoptare a acestui act normativ în Senat, avansat de PSD, până la sfârșitul lunii mai va fi respectat.

Proiectul legii salarizării unitare a fost înregistrat la începutul săptămânii trecute la Senat, el fiind semnat de 205 parlamentari PSD și ALDE.

Senatul este prima Cameră legislativă sesizată cu acest proiect, care a fost depus de ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.