Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legendarul Ilie Dobre a făcut anunțul - Când se RETRAGE din activitate comentatorul de Cartea Recordurilor

worldrecordacademy.com
ilie dobre - comentator sportiv

Celebrul comentator sportiv Ilie Dobre se  va pensiona. Anunțul a fost făcut recent de comentatorul a cărui voce a ajuns în Cartea Recordurilor.

"Am comentat aproape 1.700 de meciuri în direct de pe stadion, nu din studio sau mai știu eu de unde. Emisiunea «Fotbal minut cu minut» va rămâne în istorie, o emisiune cu 8 milioane de ascultători!. Am făcut totul cu pasiune pentru Măria Sa radio-ascultătorul! Tot ce am făcut în viața asta a fost pentru cei care mă ascultau și pentru care trebuia să comentez perfect ca să-și imagineze ceea ce vedeam eu. Am trecut în viața asta prin multe obstacole, prin multe șicane, dar am reușit să le depășesc cu bine. Am transmis mereu cu patimă, am trăit meciul pentru că radioul a însemnat totul pentru mine. Acum mă retrag, trebuie să fac loc tinerei generații. Ies cu capul sus din scenă, dar nu aș mai rămâne chiar dacă aș fi dorit la Radio România Actualități. Nici pentru un miliard, sunt demn și renunț atunci când trebuie să o fac", a  spus Ilie Dobre conform Realitatea TV. Ilie Dobre se va pensiona la finalul lunii septembrie, după 35 de ani dedicați radioului.

Citește și:  HAOS Șeful Brigăzii rutiere își apără subalternul care a trimis românii cu probleme la preot: Mesajul a fost șters, vom face verificări .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.