Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HAOS Șeful Brigăzii rutiere își apără subalternul care a trimis românii cu probleme la preot: Mesajul a fost șters, vom face verificări

Victor Gîlceavă

Șeful Brigăzii Rutiere, Victor Gîlceavă, a declarat că mesajul postat de Ovidiu Munteanu potrivit căruia cei care jignesc poliția să apeleze în viitor la „popi, vecini și rude” atunci când sunt agresați va fi analizat, precizând că cel din urmă nu a anticipat că postarea va fi preluată.

„Relaționând cu colegul meu, se pare că nu a anticipat faptul că acel mesaj va fi preluat și asociat cu calitatea și cu poziția pe care o deține el la Brigada Rutieră și că nu a avut sub nicio formă intența de a implica Brigada Rutieră într-un eventual subiect nou alături de cele au tot fost și există. (...) În prezent, știu că mesajul a fost șters. Așa cum știți deja, orice subiect care poate afecta imaginea sau prestigiul instituției este verificat și la nivelul structurilor noastre interne, urmând a se face o propunere corespunzătoare prin raportare și la ce rezultă din verificările efectuate. Subiectul este încă la început. Vedem în ce măsură, nu pot emite un punct de vedere acum cu privire la soluția finală”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Victor Gîlceavă, șeful Brigăzii Rutiere.

Acesta a mai subliniat că nu încearcă să îi caute scuze lui Ovidiu Munteanu, precizând, totodată că vor fi analizate mai multe aspecte, inclusiv cele ce țin de conduita lui.

„Cu siguranță o să analizăm și o să îl apreciem în mod obiectiv în considerentul tuturor aspectelor ce țin și de conduita și de cariera polițistului. Vă explic general acum și nu la acest subiect. La orice verificare, chiar și atunci când discutăm de o cercetare prealabilă și suntem în situația să aplicăm măsuri disciplinare întotdeauna se iau în calcul mai mule aspecte ce țin de conduita, cariera și nu în ultimul rând de o aplicare graduală proporțională cu situația generată de polițistul respectiv”, a mai spus șeful Brigăzii Rutiere.

Citește și: Operațiune de AMPLOARE în cinci județe - Zeci de percheziții într-un dosar de spălare de bani

Brigada Rutieră a precizat, miercuri, că mesajul postat pe pagina Poliției Române de purtătorul de cuvânt al instituției, Ovidiu Munteanu, care a scris că cei care jignesc poliția să apeleze în viitor la „popi, vecini și rude” atunci când sunt agresați, este o opinie personală.

„Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Poliției Române de către colegul nostru Ovidiu Munteanu, vă aducem la cunoștință faptul că Brigada Rutiera nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutieră vă asigură că este și va rămâne în slujba cetățeanului, indiferent de situație”, au precizat reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Precizările vin după ce, în cursul zilei de marți, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a scris pe pagina de Facebook a Poliției Române că toți cei care jignesc polițiștii să nu mai apeleze la ei când au probleme, ci la „popi sau vecini”.

"Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie", a scris Ovidiu Munteanu pe pagina de Facebook a Poliției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.