Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legendarul Mario Andretti va conduce din nou un monopost de Formula 1, la 82 de ani

Motorsport Magazine
Formula 1 Monza

Campionul mondial din 1978, Mario Andretti, va avea ocazia de a conduce o mașină de Formula 1 McLaren înaintea Marelui Premiu al Statelor Unite din acest an, care va avea loc pe Circuit of The Americas din Austin, potrivit lui Zak Brown, CEO-ul McLaren Racing, relatează formula1.com.

Andretti - care a participat la sfârșitul săptămânii trecute la Marele Premiu de la Miami, alături de o serie de alte celebrități, printre care David Beckham, Michael Jordan, fosta Primă Doamnă Michelle Obama, precum și dublul campion de Formula 1 Emerson Fittipaldi - va conduce un model McLaren de generație anterioară înaintea cursei de la Austin, deși Brown nu a confirmat care dintre ele.

Am ajuns la o înțelegere cu Mario pentru a bifa ceva de pe lista lui de dorințe - va conduce o mașină de curse anterioară @McLarenF1 la GP-ul Statelor Unite din acest an de la Austin", a scris Brown pe Twitter.

În ciuda faptului că Andretti are 82 de ani, cel care a câștigat de 12 ori cursele de Formula 1 și-a păstrat interesul, entuziasmându-și în mod regulat oaspeții cu tururi într-un IndyCar cu două locuri la cursele din această serie.

Conducerea unui McLaren, între timp, va fi o experiență unică pentru Andretti, care nu a concurat niciodată pentru această echipă în cele 128 de starturi ale sale în acest sport, cu echipe precum Ferrari, Lotus și Parnelli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.