Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legendarul telefon cu clapetă RAZR al celor de la Motorola ar putea reveni în format pliabil

motorola

Legendarul telefon cu clapetă RAZR al celor de la Motorola ar putea reveni anul acesta într-un nou format, cu ecran pliabil.

Noile tehnologii, precum ecranele pliabile, pot avea rolul de a readuce la viaţă modele de telefoane din vremea în care clapeta era la modă. Doar că locul clapetei poate fi acum luat de ecran.

Conform publicaţiei americane The Wall Street Journal, Lenovo, compania care a cumpărat Motorola de la Google, urmăreşte să profite de urma numelui RAZR şi să lanseze un smartphone cu ecran pliabil care poartă acest brand.

Viitorul RAZR ar urma să fie un smartphone aşa-zis de lux (cum era considerat şi originalul la vremea lui) şi să fie lansat în luna februarie pentru un preţ de 1.500 de dolari.

Cei de la Lenovo par să fie optimişti privind succesul viitorului smartphone pliabil, comandând deja, conform The Wall Street Journal, producerea a peste 200.000 de exemplare.

Nu există în acest moment nicio informaţie despre partea tehnică a viitorului Motorola RAZR pliabil - nici ce ecran va avea, nici ce chipset sau ce baterie va folosi.

Nu este exclus ca acesta să fie doar startul reinventării unor modele de telefoane care aveau un format cu clapetă în urmă cu mai mulţi ani şi care să fie reconstruite într-un mod similar, dar cu marea excepţie a înlocuirii clapetei metalice cu un ecran.

Aceste telefoane ar putea avea un mare succes, profitând de nostalgia utilizatorilor şi oferind un ecran care să-şi dubleze sau să-şi înjumătăţească dimensiunea în funcţie de deschiderea sau plierea telefonului.

a close up of a cell phone

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.