Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legendarul Xavi Hernandez va antrena Al Sadd în Qatar

Facebook xavi
xavi

Xavi Hernandez (39 de ani), fostul mare fotbalist de la FC Barcelona, îşi începe din sezonul următor cariera de antrenor. Spaniolul a semnat un contract cu Al Sadd, formaţie din Qatar, potrivit mediafax.

Astfel, Xavi va prelua echipa la care a evoluat ca jucător în ultimele trei sezoane. După despărţirea de FC Barcelona, în 2015, mijlocaşul a semnat cu Al Sadd, unde a strâns 86 de meciuri şi 22 de goluri.

Xavi a semnat un contract pe două sezoane şi îşi va începe munca de antrenor în cantonamentul din ţara natală, de la Girona, în perioada 14 iulie - 29 iulie. În sezonul recent încheiat, Al Sadd a câştigat titlul de campioană în Qatar şi va evolua în Liga Campionilor Asiei.

Ca jucător, cariera lui Xavi s-a identificat cu Barcelona. După ce a trecut prin grupele de juniori, fotbalistul născut la Terrassa a făcut pasul la prima echipă în 1998 şi a rămas acolo timp de 17 sezoane. Şi-a trecut în palmares numeroase trofee, precum 4 Ligi ale Campionilor şi opt titluri în Spania. Alături de naţionala Spaniei a câştigat Campionatul Mondial şi de două ori Campionatul European, acumulând 133 de prezenţe şi 12 goluri pentru ţara sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.