Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legiștii au emis rezultatul autopsiei afaceristului de la Sibiu: Cauza decesului e neașteptată

adrian kreiner

Medicii legiști au emis rezultatul autopsiei în cazul afaceristului din Sibiu, ucis în bătaie în propria casă. Fiica bărbatului a fost și ea amenințată cu un pistol de hoții care au intrat în casa bărbatului în timp ce el dormea.

Conform medicilor legiști, Andrian Kreiner a murit sufocat. Din cauza loviturilor extrem de grave, bărbatul nu a mai avut aer și s-a sufocat.

Iubita omului de afaceri din Sibiu, care a fost ucis în bătaie de mai mulți hoți care au intrat în casa lui, a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Ea e cea care a dat vestea morții bărbatului, cerând ca intimitatea și durerea să îi fie respectate.

"Cei care ne-au atacat duminică noaptea, in timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit sa il omoare pe, iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner.

Acum o oră a fost confirmat decesul, va mulțumesc pentru toate gândurile bune și vă rog pe voi toți și presa ca în perioada următoare să îmi respectați intimitatea durerii pe care mereu am trăit-o în liniște. Toate informațiile legate de priveghi și înmormântare le voi face publice", a scris Adriana Viliginschi pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.