Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo Grozavu, înainte de meciul cu Astra: Avem datoria ca, după cele două jocuri mai puţin reuşite, să dăm ce avem mai bun

www.agerpres.ro
Leo Grozavu

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă online, că jucătorii săi au datoria să dea mai mult în partida cu Astra Giurgiu de duminică după meciurile mai puţin reuşite din primele două etape în care au câştigat doar un punct.

"În a treia etapă întâlnim tot o echipă de play-off, o echipă cu jucători valoroşi precum Budescu, Alibec, Răduţ, Lazar şi aşa mai departe. Nu întâmplător Astra e mereu în play-off în ultimele ediţii ale Ligii I. Aşa că ne aşteaptă o partidă dificilă. Noi avem însă datoria ca, după cele două jocuri mai puţin reuşite din punct de vedere al rezultatelor, să mergem acolo şi să dăm ce avem mai bun pentru a câştiga puncte", a spus Grozavu.

Citește și: USR-PLUS propune o persoană condamnată penal la funcția de primar! Reacție incredibilă a lui Dacian Cioloș .

"Această pauză provocată de meciurile naţionalei a contat pentru toate echipele pentru că vacanţa a fost scurtă, pregătirea la fel, au lipsit şi meciurile amicale. Aşa că pauza ne-a permis să mai facem retuşuri. Multe nu am putut face, pentru că jucătorii au acuzat o anumită stare de oboseală din sezonul precedent. În condiţiile astea, am îmbinat momentele de relaxare cu cele de antrenamente intense. Nu puteam să facem mai mult decât e cazul pentru că riscam să stricăm. Pentru că şi aşa avem o serie de jucători accidentaţi, Gabi Vaşvari, Istvan Fulop, Panagiotis Deligiannidis, Marius Ştefănescu... şi alte mici probleme, dar sperăm ca până la momentul jocului să mai rezolvăm din ele", a adăugat el.

Echipa de fotbal Sepsi OSK întâlneşte, duminică, de la ora 19:00, în deplasare, formaţia Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.