Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo Grozavu: 'Respect clubul Dinamo, nu mai ajung acolo, asta este situaţia. Nu pot să vă spun mai multe'

www.agerpres.ro
Leo Grozavu

Leo Grozavu a fost foarte aproape de a deveni noul antrenor al lui Dinamo, dar situaţia sa s-a complicat pe ultima sută de metri. Luni, tehnicianul a oferit o reacție după recentele evenimente, potrivit Mediafax.

Citește și: Noi declarații făcute de Alexandru Cumpănașu! ‘Este o echipă care va ajuta anchetatorii și ancheta’

"Respect clubul Dinamo, nu mai ajung acolo, asta este situaţia. Nu pot să vă spun mai multe. Cei de la Dinamo ştiu mai multe. Nu ştiu unde s-a blocat totul. Chiar nu ştiu ce să spun. Eram aproape şi prima dată, şi acum, dar când eşti foarte aproape uite că eşti de fapt foarte departe. Chiar nu mai vreau să discut despre subiectul Dinamo, că nu mai este de actualitate. Din punctul meu de vedere, e cam închisă definitiv pista în momentul de faţă. La ce a apărut în ultima perioadă, cred că e cam închisă.

Citește și: Gabriela Firea anunță! Cine este câștigătorul licitației pentru cele 130 de autobuze noi, de tip hibrid

E vorba despre respect! Eu respect clubul Dinamo şi aştept acelaşi lucru. Din păcate, e mai greu în România să se întâmple asta. Asta este situaţia, mergem înainte fiecare pe drumul lui. Eu ştiu să mă retrag demn, nu am niciun fel de problemă. Dar aştept respect. Nu vreau să comentez mai mult. Viitorul nu ştiu cum va arăta, nu vorbesc pe supoziţii. Dar în momentul de faţă e greu de crezut că se va mai întâmpla ceva", a declarat Leo Grozavu pentru ProSport.

Citește și: Dezvăluiri incendiare! Cine era invitatul lui Gheorghe Dincă la petrecerile cu lăutari din curtea sa

Dinamo a căutat un înlocuitor pentru banca tehnică, după ce Eugen Neagoe a avut de suferit şi a ajuns la spital în timpul derby-ului cu Universitatea Craiova de pe Arena Naţională. După ce nu s-a înţeles cu Viorel Moldovan, conducerea s-a reorientat şi l-a contactat pe Leo Grozavu.

Citește și: Noi declarații făcute de Alexandru Cumpănașu! ‘Este o echipă care va ajuta anchetatorii și ancheta’

Deşi a avut şanse foarte mari, mutarea a fost oprită. Motivul ar fi fost soţia lui Laurenţiu Reghecampf, cea care îl reprezintă pe tehnician. Preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, nu a dorit să mai negocieze, când a auzit că impresarul va fi prezent la întâlnirea decisivă pentru post, conform gsp.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.