Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo Messi a revenit la antrenamentele lui PSG

Messi PSG

Lionel Messi se antrenează din nou cu Paris St Germain, a anunțat luni echipa din Ligue 1, după ce atacantul a fost suspendat pentru că a făcut o excursie în Arabia Saudită și a lipsit, ca urmare, de la o ședință de antrenament.

Presa franceză a relatat că Messi a fost suspendat pentru două săptămâni după o călătorie neautorizată în Arabia Saudită, când trebuia să se antreneze cu echipa, a doua zi după înfrângerea cu 3-1 a liderului Ligue 1 în fața lui Lorient, luna trecută.

Messi, care și-a cerut scuze vineri în fața lui PSG și a colegilor săi de echipă, a fost lăsat în afara lotului pentru victoria de duminică cu 3-1, împotriva lui Troyes, penultima clasată.

PSG a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu Messi antrenându-se, alături de textul: "Atacantul argentinian de la Paris Saint-Germain a revenit la antrenament luni, 8 mai".

PSG are șase puncte în fața lui Lens și opt în fața lui Olympique de Marseille, cu patru etape rămase de disputat în acest sezon.

Viitorul lui Messi la PSG a fost subiectul multor speculații în ultimele zile.

O sursă apropiată căpitanului Argentinei a declarat pentru Reuters că acesta a primit o ofertă oficială pentru a se alătura clubului Al-Hilal din Arabia Saudită în sezonul următor, o reînnoire a contractului la PSG nefiind în cărți pentru câștigătorul Cupei Mondiale, care împlinește 36 de ani luna viitoare.

Arabia saudită l-a numit pe Messi ambasador al turismului anul trecut, iar acesta a vizitat Jeddah în mai 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.