Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo Messi scrie istorie: Starul Barcelonei a marcat 366 de goluri în La Liga și a doborât recordul legendarului Gerd Muller

twitter
Leo Messi

Argentinianul Lionel Messi, starul echipei FC Barcelona, a marcat duminică seara cel de-al 366-lea său gol în prima ligă spaniolă de fotbal, depăşind cu această ocazie recordul legendarului atacant german Gerd Muller, informează presa sportivă internaţională.

Muller, autorul a 365 de goluri în Bundesliga pentru o singură echipă, Bayern Munchen, în anii '60-'70, a fost timp de aproape patru decenii cel mai bun marcator din istoria principalelor cinci campionate din Europa - Germania, Anglia, Franţa, Italia şi Spania, anunță Agerpres.

Citește și: Barcelona rămâne fără înfrângere în LaLiga, după 4-2 cu Real Sociedad: Catalanii au revenit de la 0-2

Messi (30 ani) a înscris duminică ultimul gol al Barcelonei în partida câştigată cu 4-2 pe terenul formaţiei Real Sociedad, în cadrul etapei a 19-a din La Liga. Acesta a fost cel de-al 401-lea meci disputat de argentinian în campionatul Spaniei. În total, Messi a înscris 530 de goluri în 611 meciuri oficiale disputate pentru gruparea de pe Camp Nou, la care şi-a petrecut întreaga carieră.

Gerd Muller, astăzi în vârstă de 72 de ani, a înscris cele 365 de goluri în 427 de meciuri, disputate între 1964 şi 1979.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.