Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leonard Cohen a fost înmormântat în mare secret. Mesajul fiului artistului

lapunkt.ro
leonard cohen

Adam Cohen, fiul lui Leonard Cohen, a scris pe Facebook un mesaj emoţionant după înmormântarea tatălui său, mulţumindu-i pentru înţelepciunea împărtăşită, pentru spiritul cuceritor, eleganţa şi carisma lui fără ostentaţie, pentru creaţia lui şi pentru muzică.

"Împreună cu sora mea tocmai l-am înmormântat pe tata la Montreal. Alături de noi au fost prezenţi rude apropiate şi câţiva prieteni vechi. Cutia de pin simplă a fost coborâtă în pământ şi aşezată lângă mama şi tatăl lui. Exact cum a cerut. În timp ce scriu aceste lucruri mă gândesc la felul unic în care tata împletea autocritica şi demnitatea, eleganţa prietenoasă, la carisma lui fără ostentaţie, la felul lui clasic de gentleman şi la creaţia lui pe care a clădit-o", a scris fiul lui Leonard Cohen pe Facebook, potrivit news.ro.

Soția celui mai cunoscut senator RUPE TĂCEREA despre ce îndură: E ca o otravă

El mai spune că are atât de multe pentru care să-i mulţumească, pentru o ultimă dată. "Îi mulţumesc pentru liniştea pe care a oferit-o mereu, pentru înţelepciunea împărtăşită, pentru conversaţiile maraton, pentru spiritul cuceritor şi pentru umor. Îi mulţumesc că mi-a dăruit şi m-a învăţat dragostea pentru Montreal şi Grecia. Şi îi mulţumesc pentru muzică; mai întâi pentru că muzica lui m-a sedus din copilărie, apoi pentru că m-a încurajat să-mi fac propria muzică, şi în final pentru privilegiul de a face muzică împreună", este tributul lui Adam Cohen adus tatălui său.

Alegeri CRUCIALE în Republica Moldova. Mihai Ghimpu a votat /UPDATE LIVE TEXT

În final, fiul lui Leonard Cohen le mulţumeşte fanilor pentru mesajele nenumărate de condoleanţe şi pentru dragostea faţă de tatăl său.

Compozitorul şi interpretul canadian Leonard Cohen a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 82 de ani, potrivit unui anunţ publicat pe pagina oficială de Facebook a artistului.

Funeraliile legendarului cântăreţ au avut loc chiar joi, la o zi după ce s-a anunţat moartea lui, potrivit unui comunicat oferit de Congregaţia Shaar Hashomayim, o sinagogă ortodoxă din Montreal. Cohen era „un membru iubit şi venerat“ al acestei sinagogi. Mai mult, se pare că Leonard Cohen a murit luni, pe 7 noiembrie, la Los Angeles, deşi moartea lui a fost anunţată vineri dimineaţa în Europa şi joi seara în Statele Unite ale Americii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.