Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leonardo Badea: Dezvoltarea sustenabilă a pieţelor este un deziderat pentru România

leonardo badea

Leonardo Badea, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), a participat la o conferință internațională organizată de Better Finance, având ca temă strategia privind utilizatorii de serviciile financiare la nivel european și românesc.

"Obiectivul nostru este să creștem încredere investitorilor și să îmbunătățim calitatea serviciilor pe care ASF le oferă", a afirmat Badea.

Președintele ASF a mai precizat: "Dezvoltarea sustenabilă a piețelor financiare este un deziderat important pentru România, pe termen lung. Acest lucru contribuie la o constanța creștere economică și, de asemenea, ajută consumatorii să fie mai bine informați atunci când iau decizii cu impact financiar."

Un obiectiv esențial al UE este să creeze o Uniune a Piețelor de Capital (CMU) al cărui scop este dezvoltarea unor sisteme financire diversificate, care să vină în completarea sistemului bancar, a mai afirmat preşedintele ASF, adăugând că România susține în integralitate acest proiect și principiile sale și va contribui la dezvoltarea sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.