Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leonardo DiCaprio APĂRĂ pădurile din România: 'Ministerului Apelor și Pădurilor să pună capăt exploatărilor ilegale'

Actorul Leonardo DiCaprio a distribuit, pe contul său de Instagram, o postare a despre Marșul Pădurilor din România, care a avut loc duminică în București și în mai multe orașe din țară.

„Peste 4.000 de oameni au mers aseară (postarea Greenpeace a fost publicată luni, n.r.) pe străzile Bucureștiului, cerând Ministerului Apelor Pădurilor din România să pună capăt exploatării ilegale și o protecție reală pentru ultimele păduri virgine din Europa. Proteste similare au avut loc în mai multe orașe din țară”, se arată în postarea lui DiCaprio.

De altfel, actorul a mai scris că anual 38 de milioane de metri cubi de lemne dispar din pădurile României, unde de cele mai multe ori acești copaci sunt tăiați în mod ilegal.

„Au avut loc, de asemenea, sute de atacuri asupra pădurarilor - doi dintre ei au fost uciși brutal, pentru că au protejat aceste păduri.

Din Amazon până în România, atacurile împotriva apărătorilor pădurilor cresc. Trebuie să protejăm pădurile și pe oamenii care le apără”, se mai arată în postare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.