Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Les Bleus, donaţie importantă în favoarea fundaţiei care patronează asistenţa publică şi spitalele din Paris

Motion Array
Franta steag

Federaţia franceză de fotbal (FFF), componenţii şi staff-ul tehnic al reprezentativei Franţei, campioana mondială en titre, în frunte cu selecţionerul Didier Deschamps, vor face o importantă donaţie în bani pentru susţinerea eforturilor personalului sanitar aflat în prima linie a luptei împotriva coronavirusului pe teritoriul francez, informează cotidianul Le Parisien.

Componenţii naţionalei "cocoşului galic", reuniţi în jurul preşedintelui FFF, Noel Le Graet, au semnat o scrisoare de angajament în favoarea fundaţiei care patronează asistenţa publică şi spitalele din Paris (AP-HP), potrivit Agerpres.ro.

Vezi și: 'Blestemul' PDL: Ministrul Muncii anunţă că în Guvernul Orban 'există o preocupare' pentru tăierea salariilor bugetarilor

Cele câteva sute de mii de euro colectate urmează să fie utilizate pentru îmbunătăţirea condiţiilor de lucru ale medicilor şi asistenţilor, precum şi pentru finanţarea cercetărilor în toate spitalele din Franţa, conform dorinţei colegilor căpitanului Hugo Lloris.

Pe de altă parte, FFF s-a angajat să ofere personalului sanitar un lot de 5.000 de bilete pentru fiecare dintre meciurile pe care Les Bleus le vor disputa în 2020 pe Stade de France. O mie de locuri suplimentare vor fi puse, de asemenea, la dispoziţie pentru următoarea partidă în regiune a selecţionatei feminine a Franţei.

Citește și: OFICIAL S-a lansat platforma online unde cetățenii pot înregistra documente pentru instituțiile publice

Pandemia de Covid-19 a făcut peste 50.000 de morţi pe întreaga planetă şi forţat fotbalul mondial să ia o pauză. Mai mulţi jucători de renume mondial au fost infectaţi de virus, printre care argentinianul Paulo Dybala şi francezul Blaise Matuidi, ambii de la echipa italiană Juventus Torino.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.