Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lewis Hamilton speră să poată concura la Marele Premiu de la Abu Dhabi, după ce a fost testat pozitiv la coronavirus

Agerpres
Lewis Hamilton

Campionul mondial de Formula 1, britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), speră să poată concura în Marele Premiu de la Abu Dhabi, de duminică, după ce a fost testat pozitiv la coronavirus şi se află în izolare, scrie dpa.

''A fost cu siguranţă una dintre cele mai grele săptămâni pe care le-am avut în ultimul timp. M-am concentrat pe recuperare şi sper să fiu în formă şi să pot concura duminică la MP de la Abu Dhabi, ultima cursă a sezonului'', a scris Lewis Hamilton (35 ani) pe reţelele de socializare, scrie agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan: ‘Premierul îl va alege președintele României din propunerile făcute de PNL. Am o poziție extrem de importantă în PNL’

Testat pozitiv la coronavirus, după MP al Bahrainului, Hamilton a intrat în carantină şi a fost înlocuit la MP de la Sakhir, la echipa Mercedes, cu compatriotul său, George Russell (22 ani), care s-a clasat pe locul 9.

Russell îl va înlocui din nou pe Hamilton duminică, dacă septuplul campion mondial nu va primi acceptul pentru a concura.

Săptămâna trecută, întrebat despre probabilitatea ca Hamilton să concureze la MP de la Abu Dhabi, ultima cursă a sezonului, directorul echipei Mercedes, Toto Wolff nu a fost foarte categoric. ''Am văzut oameni care au ieşit negativ în decurs de zece zile, deci aşa ar fi posibil, dar am văzut şi sportivi care rămân pozitivi mai mult timp, chiar când nu mai au simptome'', a menţionat atunci Wolff.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.