Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu a rezolvat prima PROBLEMĂ la Transporturi, pentru o autostradă: 'Am pus mâna pe telefon și am sunat'

Facebook
lia-olguta-vasilescu

Lia Olguța Vasilescu este noul consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă pe probleme de infrastructură. Vasilescu, refuzată de Klaus Iohannis pentru Dezvoltare și Transporturi, spune că a rezolvat, din noua funcție, o primă problemă pentru autostrada Craiova - Pitești.

”După refuzurile în lanț ale lui Klaus Iohannis, doamna premier a spus că vrea să rămân în echipa sa și să găsim o soluție. E o funcție neretribuită, mă voi ocupa de investițiile mari în infrastructură. Voi supraveghea tot ce înseamnă autostrăzi în România. Miercuri va fi publicată fișa cu atribuții.

Citește și: Anunţul aşteptat de toată lumea! Pe cine trimite PSD la prezidențiale – Liviu Dragnea, informații explozive

Azi am reușit să deblochez un lucru. Mai mulți oameni care făceau măsurători pentru autostrada Craiova - Pitești au zis că își dau demisia. Au sunat la Ministerul Muncii, când au aflat că am revenit. Am pus mâna pe telefon și am sunat la o instituție din Dolj, care a blocat o hârtie. Hârtia ajunsese la București, stă în sertarul unei consiliere care a plecat în Germania.

Dacă nu vom face autostrăzi, vom răspunde în solidar toți. Pentru autostrada Craiova - Pitești sunt 4 tronsoane, contestate în instanță. Două tronsoane sunt, în continuare, blocate, trebuie să se reia licitația, iar pentru două s-a câștigat în instanță, sunt două firme care trebuie să înceapă.”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache, ”România 9”.

Citește și: Ministrul Apărării reacționează! Și-a făcut mea culpa, în direct, după greșeala gravă prin care a jignit militarii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.