Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu, concluzie DRAMATICĂ pentru soarta lui Liviu Dragnea înainte de judecată: 'Ce mesaj poate fi mai clar pentru instanță?'

Facebook.com
olguta vasilescu dragnea si manda

Lia Olguța Vasilescu susține că declarația președintelui Klaus Iohannis este un mesaj pentru instanță în cazul lui Liviu Dragnea.

Citește și: Traian Băsescu îi cere DEMISIA Vioricăi Dăncilă: 'Furia populației va crește împotriva lor. O obligă situația actuală'

„Ce mesaj poate fi mai clar pentru instanta decat declaratia de azi a presedintelui, cu cateva ore inainte de verdict? Am mai trecut prin momentul Adrian Nastase, condamnat de o instanta care recunostea ca nu sunt probe, dar care motiva ca trebuie sa se dea un semnal opiniei publice”, a precizat Lia Olguța Vasilescu pe pagina ei de Facebook.

„Au dat o lectie dura data populismului, demagogiei si discursului antieuropean si antijustitie promovat in campanie si nu numai de PSD. Ieri, dragii mei, a castigat Romania europeana, democratica, in care justitia este si trebuie sa ramana independenta, Romania in care hotii si infractorii stau la puscarie, nu in fruntea statului. Mobilizarea romanilor a fost impresionanta. Votul de azi ne arata ca democratia s-a maturizat, ca cetatemnii inteleg ce arma puternica este votul”, a spus Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.