Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu, reacție EXPLOZIVĂ, după ce a fost respinsă oficial de Iohannis: lovitură în plin pentru președinte

Olguta Vasilescu

Președintele Klaus Iohannis a emis argumentația respingerii pentru Lia Olguța Vasilescu, iar acolo el explică că nu o consideră competentă pentru a exercita funcția de ministru al Transporturilor, iar pentru funcția de ministru al Dezvoltării a cerut acte din care să reiasă că este compatibilă cu funcția de ministru.

Olguța Vasilescu îi amintește președintelui că ea este deputat și fost ministru, deci a dovedit deja că nu este în stare de incompabitilitate. De asemenea, Olguța Vasilescu explică faptul că funcția de ministru este una de reprezentare politică și nu este necesară expertiză pe domeniu. De altfel, vicepreședintele PSD îi amintește președintelui că în Guvernul USL el a vrut să fie ministru de Interne, fiind la bază profesor de fizică și primar în funcție.

”Vreau să vă spun că este exact ce ne așteptam. A scris ceva ca să nu zică că nu scrie, dar nu are nicio legătură cu ceea ce a zis Curtea Constituțională.

Aș vrea să îi amintesc domnului Iohannis că funcția de ministru este o funcție politică și aș vrea să îi amintesc că și dumnealui a vurt la un mom dat să fie ministru de Interne, fără să fie polițist. De asemenea, vreau să-i spun că și eu, și dumnealui am fost primari, cu mențiunea că eu am condus un oraș dublu ca dimensiune.

În ceea ce privește a doua respingere. Să nu uităm că eu am mai fost ministru, sunt deputat în Parlamentul României și nu există nicio dovadă că aș fi incompatibilă și nu am nicio condamnare. Aș vrea să îi amintes că în urmă cu câteva zile a semnat decretele de numire în funcție pentru 6 miniștri, iar pentru aceștia nu a cerut nicio dovadă suplimentară.

Dacă dorește domnul președinte o să-i trimit o copie după C.I., că văd că serviciile pe care le are nu reușesc să facă rost.”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.