Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu, despre rectificarea bugetară: `Luăm de la Servicii și îi dăm la pensii'

Klaus Iohannis Lia Olguta Vasilescu Iohannis Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu îi răspunde lui Klaus Iohannis, cel care a spus că Guvernul poate să facă rectificare bugetară și fără avizul CSAT. Președintele a declarat că rectificarea poate fi făcută dacă nu se iau bani de la instituțiile de siguranță națională. Ministrul Muncii a declarat că banii care vor fi luati de la Servicii vor merge la pensii.

“Observ că domnul președinte vrea iar Guvernul meu, doar că pentru asta trebuie să mai câștige și alegeri. Nu e problema mea, dar observ ca domnul președinte e foarte îngrijorat de USR și Cioloș. Mă mir că cei de la PNL nu se sesizează. Mi se pare haios ce ne tot spune de rectificare.

Citește și: Mega-tranzacție pe piața locală! Ce cunoscută bancă ar putea să dispară din România

Nu putem face rectificare pe bucăți, noi suntem serioși și nu ne batem joc. Trebuie făcut tot, pentru că banii luați de la Servicii se duc la pensii.

Bugetul serviciilor intră în bugetul de stat. Deci, acel aviz al CSAT este consultativ, dar obligatoriu. Ne încurcă pentru ca aici iarăși trebuie să spunem că se face în fiecare an o rectificare bugetară în luna iulie sau august.

Citește și: Mutare privind blogul lui Cătălin Tolontan! Ce schimbare radicală se va face

În luna iulie a fost aprobată o lege. Vorbim despre o lege aprobata de curând de Parlament pe care trebuie să o punem în vigoare și avem nevoie de bani.

Sunt legi date de Parlament și trebuie să asigurăm și finanțare la ce a decis Parlamentul. Am impresia că domnul președinte își bate joc de noi și de țară. Eu sunt șocata de fiecare dată.

Citește și: Adevăratul motiv! De ce a fost dată afară Mihaela Rădulescu

Ca să poți să faci o rectificare bugetară pe care să o aprobi în Guvern, trebuie să ai toate avizele. Cum să fac o rectificare pentru Servicii?”, a spus Lia Olguța Vasilescu la România TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.