Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguţa Vasilescu, după ce ministrul Dezvoltării nu a reuşit să pronunţe PNDL 2: 'Trimitem un logoped să ajute la citit?'

Mediafax
vasilescu-olguta-lia

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii în guvernele PSD, reacţionează sarcastic la bâlbele ministrului Dezvoltării, Ion Ştefan, cel care nu a reuşit să pronunţe acronimul Programului Naţional de Dezvoltare Locală 2 (PNDL 2). Vasilescu îi cere ministrului să semneze pentru două proiecte din Craiova, oferindu-se să trimită şi un logoped pentru a-l ajuta să le citească.

"Specialistul" PNL al zilei, care nici nu poate pronunta un program gandit, pus in practica si finantat de PSD si care a insemnat 16000 de proiecte de infrastructura locala in ultimii ani: scoli, gradinite, drumuri, alimentari de apa, canalizare etc. A gasit si el 6 proiecte in neregula din 16000 si pentru asta trebuie inchis programul. Atat ii duce mintea... Domnule ministru, vedeti ca aveti o hartie de semnat pentru Colegiul Carol si Opera Romana din Craiova. De prin noiembrie e pe masa la semnat. Trimitem un logoped sa ajute la citit?", scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Ministrul dezvoltării a declarat luni că au fost verificate de inspectorii ISC în întreaga ţară 1.497 de solicitări de plată pe PNDL 1 şi PNDL 2.

"Pe PNDL 1 au fost verificate 215 solicitări, 6 lucrări au fost neconforme, cu valoare de 2.162.717 de lei, iar 6 cereri au fost retrase de către deponenţi, în valoare de 2,4 milioane de lei. Pentru PNDL 2 am avut în vedere un control a 1.282 de solicitări, au fost 43 găsite neconforme, cu o valoare de 27 de milioane de lei, iar 18 au fost retrase în mod voluntar, cu o valoare de 10 milioane de lei ", a declarat Ion Ştefan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.