Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Vasilescu sare la Băsescu: Ori cu SUA, ori cu pro-rusul Orban

basescu olguta

Edilul Craiovei îi cere lui Traian Basescu sa aleaga cu cine vrea sa fie prieten: cu SUA sau cu pro-rusul Viktor Orban?, se arată într-un comunicat de presă remis redacției stiripesurse.ro.

”Linia de interpretare pe care unii asa-zisi analisti au adoptat-o cu privire la declaratiile Victoriei Nuland sunt profund nedrepte fata de Romania. Si nu doar ca sunt incorecte, dar sunt de-a dreptul scandaloase, in contextul in care este evident ca subsecretarul de stat american s-a referit la Viktor Orban, premierul pro-rus al Ungariei.

Citește și: Victor Ponta îi răspunde lui Băsescu: Te întovărășești cu cine vrei Cand vorbim despre derapaje antidemocratice, prietenul lui Traian Basescu, Viktor Orban de la Budapesta, a fost si este primul si singurul de pe lista! Toata lumea occidentala stie ca Orban a facut tot ce a vrut in tara sa, a ignorat si continua sa nesocoteasca toate semnalele pe care le-a primit de la state membre UE, dar si dinspre SUA. Ca sa nu ne mai ascundem dupa plop, prietenul lui Traian Basescu nu a fost criticat doar de Victoria Nuland, ci chiar de presedintele SUA, Barack Obama, si laudat si stimulat chiar si financiar de catre Vladimir Putin.

Tinand cont de toate aceste detalii, extrem de importante, consider ca presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, ar trebui sa aleaga foarte rapid cu cine vrea sa fie prieten, cu SUA si UE sau cu pro-rusul si apostolul lui Putin in Europa, Viktor Orban?

Tentativele unora din media romaneasca de a-l amesteca pe Victor Ponta in acest subiect sunt penibile. Ei nu tin cont ca Victoria Nuland a vorbit cu Victor Ponta la New York, dar si ca Victor Ponta este, in acest moment, unul dintre cei mai vocali sustinatori ai integralitatii teritoriale in Ucraina si Republica Moldova.

De partea cealalta, pe prietenul lui Traian Basescu, pe agentul autonom Viktor Orban il auzim constant vorbind despre autodeterminarea maghiarilor din Romania, ba chiar ca se lupta pentru drepturile minoritatilor din Ucraina! Americanii si europenii stiu cine este pionul otravit de la masa europeana, transmitandu-i constant semnale. Pacat ca in Romania nu sunt destule urechi descoperite, capabile sa asculte si sa interpreteze corect aceste semnale.”, scrie Vasilescu.

Citește și: Băsescu, AMENINȚĂRI pentru Ponta: Vom vedea dacă DNA o să-i dea altă calitate

Băsescu dezvăluie de ce l-a chemat pe Viktor Orban la București

Avertismentul lui Băsescu: Nuland se referă și la România

Ponta, prima reactie la criticile Victoriei Nuland

Băsescu, mesaj INCENDIAR: Să ţineţi minte ce v-am spus!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.