Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberala Raluca Turcan cere Avocatului Poporului sancţionarea organizatorilor Simfoniei Lalelelor de la Piteşti

facebook.com/pg/RalucaTurcan
Raluca Turcan

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan susţine că Avocatul Copilului, care va realiza o anchetă în cazul defilării copiilor la evenimentul "Simfonia lalelelor" de la Piteşti, ar fi firesc să urmărească o sancţionare a celor vinovaţi, anunţă Agerpres.

"Avocatul Copilului va realiza un raport pe situaţia umilitoare de la Piteşti. Apreciez faptul că Avocatul Poporului a reacţionat la solicitarea prin care îi ceream să ia atitudine în cazul copilului de la Piteşti care a fost obligat să se rostogolească pe asfalt în faţa tribunei oficiale. Acel fapt reprezintă un atac brutal la valorile morale, o amputare a demnităţii umane, o încălcare flagrantă a drepturilor copilului. Am încredere că instituţiile statului vor respecta legea şi vor căuta să apere valorile educative pe care încercăm să le insuflăm copiilor noştri. Avocatul Copilului este o instituţie în subordinea Avocatului Poporului şi ar fi firesc să urmărească o sancţionare a celor vinovaţi. Cei care ar fi trebuit să aibă cel mai mult de învăţat din acest eveniment sunt liderii PSD - ALDE, cei care stăteau la tribuna oficială şi priveau cum acei copii erau puşi în situaţii jenante, umilitoare pentru vârsta lor. Dacă aveau un minim bun simţ ei trebuiau să reacţioneze fără ezitare. Nu au reacţionat", a scris, Turcan, vineri, pe Facebook. 

Pe 24 aprilie, Raluca Turcan a solicitat Avocatului Poporului să ia atitudine faţă de "acţiunile de defilare a copiilor prin faţa liderilor PSD - ALDE", referindu-se la evenimentul "Simfonia lalelelor" organizat pe 20 aprilie la Piteşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.