Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii anunță prigoana televiziunilor de știri: Doar la două putem să apărem

tudor barbu

Liberalii acuză un boicot pe televiziuni. Senatorul PNL Tudor Barbu a povestit luni la postul B1 TV cum două dintre posturile de știri sunt controlate de „lideri politici ai PSD”, care oferă puțin spațiu în emisiuni pentru opoziție.

Vezi și: DECIZIE SURPRINZĂTOARE luată de Carmen IOHANNIS. Prima Doamnă se întoarce ACASĂ

"Vorbiți cu un om care știe televiziune aproape perfect. Avem patru televiziuni de știri importante în România, nu o să le dau în nicio ierarhie. Două dintre ele sunt conduse de lideri politici ai PSD-ului – că se numește Voiculescu, că se numește Ghiță. Și două sunt televiziuni mai mult sau mai puțin normale, ca să nu dau și aici ierarhii.

Unde să lupte opoziția, la care televiziune? În afara de B1 și Realitatea, unde putem merge și într-un cuantum aproape normal, putem avea mesaj politic, în care? La Ghiță? V-ați uitat vreodată la România TV? Ce să spui acolo? V-ați uitat vreodată la Antena 3?”, a spus senatorul liberal.".

Vezi și: Război total în PNL pentru şefia grupurilor parlamentare

Barbu a comentat că liberalii se află cam în aceeași situație în care se afla Traian Băsescu în 2004, când candida la președinție – cu un boicot aproape total la TV. Totuși, fostul realizator TV a recunoscut că președintele Klaus Iohannis a reușit să câștige la prezidențiale deși s-a confruntat cu o barieră mediatică semnificativă în campania electorală din octombrie-noiembrie 2014.

„Este un handicap electoral și ca transmitere de mesaj politic se vede imediat. Noi pe online, pe facebook, să o luăm așa generic, partidul stă foarte bine. Avem centre de putere zonale, cu ghilimelele de rigoare care funcțioenază foarte bine și răspunsurile de la tineri mai ales, sunt foarte bune.

Dar, în continuare România este tributară audiovizualului – radio și televizune, unde avem problema unui embragou, dacă nu total, extrem de eficient.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.