Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total în PNL pentru şefia grupurilor parlamentare

pnl dosar

Nu doar la PSD sunt probleme în grupurile parlamentare. Noua sesiune ordinară a parlamentului aduce cu sine şi o serie de tulburări în sânul grupurilor parlamentare. Dacă la PSD marea bătălie se dă la Senat entru ocuparea funcţiei care va fi lăsată vacantă de Ilie Sârbu, la PNL marea bătălie se dă la Camera Deputaţilor unde se încearcă îndepărtarea lui Ludovic Orban din fruntea grupului parlamentar.

În principiu va fi o bătălie la baionetă şi e evident că vechii liberali au prima şansă în a impune omul. Numai că vechii pdl-işti nu sunt prea interesaţi de funcţie (încă) şi asistă la luptele dintre vechii liberali.

O facţiune ar dori îndepărtarea lui Ludovic Orban şi readucerea în fruntea grupului PNL de la Camera Deputaţilor a lui Eugen Nicolaescu. Acesta ar avea şi sprijin la nivel înalt şi ar căpăta funcţia ca o compensaţie pentru faptul că nu va fi lăsat să candideze la Primăria sectorului 3 acolo unde şi-a depus intenţia de candidatură în cursa internă din PNL.

Un lobby puternic se face în aceste zile în cadrul Grupului PNL de la Camera Deputaţilor în favoarea celor doi candidaţi. Dacă fosştii democrat-liberali nu vor veni cu o candidatură proprie atunci ar putea înclina deloc dezinteresaţi balanţa, în cazul în care însă vor pune un candidat am putea asista la o surpriză şi luptele dintre vechii liberali să ducă la o victorie a oamenilor lui Blaga.

O decizie este aşteptată pentru marţi în cadrul şedinţei Grupului PNL de la Camera Deputaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.