Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii anunţă un sondaj de opinie la nivel de Bucureşti: Ce spune Cristian Buşoi

Cristian-Busoi-2

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat luni că sondajul liberalilor pe Capitală va începe la mijlocul acestei săptămâni, iar în cadrul acestuia vor fi testaţi, la capitolul "încredere", atât preşedintele Klaus Iohannis, cât şi premierul Dacian Cioloş. "Sondajul pe Bucureşti va începe la mijlocul acestei săptămâni. Nu facem altceva decât să vedem o poză, o imagine a situaţiei din Bucureşti, problemele bucureştenilor, cum percep administraţia de până acum, chiar dacă este un termen foarte scurt, notorietatea şi gradul de încredere al parlamentarilor deja existenţi şi a altor lideri de organizaţii care şi-au manifestat intenţia să candideze", a afirmat Buşoi înainte de începerea adunării de alegeri a filialei PNL sector 6.

Întrebat dacă la capitolul "încredere" în cadrul sondajului vor fi testaţi preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş, Buşoi a spus că în orice sondaj sunt testaţi toţi oamenii politici importanţi. "În orice sondaj de opinie, al oricărui partid sau al oricărui institut, sunt testaţi toţi oamenii politici importanţi, liderii partidelor parlamentare, primul ministru, preşedintele, această întrebare se regăseşte şi la noi. Vom avea o întrebare deschisă pe care o vom adresa bucureştenilor, le cerem să ne indice cel mai bun ministru şi cel mai slab ministru. Probabil vor fi mai mulţi care vor fi consideraţi cel mai bun ministru", a arătat Buşoi.

Preşedintele PNL Bucureşti a susţinut că de luni liberalii din Capitală declară război PSD şi administraţiei social-democrate. "Suntem foarte hotărâţi să arătăm foarte clar care sunt diferenţele dintre noi şi PSD, vedem lucrurile cu totul diferit. Chiar anunţul de astăzi al domnului Dragnea că va depune moţiune de cenzură arată că PSD nu e interesat nici de stabilitatea României, nici de performanţa economică, nici de chestiunile care ţin de interesul României, ci doar de interesul PSD şi de dorinţa de a duce discuţia de la problemele reale ale României către anumite teme politicianiste şi de a acoperi problemele cu legea pe care le au mulţi dintre liderii PSD", a arătat el. Buşoi a adăugat că toţi liberalii care doresc să participe la finanţarea sondajului de opinie pe Bucureşti o pot face benevol, în mod transparent, cu factură, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.