Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii atacă la baionetă: Primarul Zero al Capitalei și bătaia de joc din parcurile de joacă

stiripesurse.ro
cristi olteanu

Liberalii critică dur administrația Sectorului 5 al Capitalei. Prin vocea lui Cristian Olteanu, consilier general în cadrul CGMB ales în Sectorul 5, susține prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției că primarul Daniel Folorea administrează dezastruos Sectorul 5 și că s-a ajuns la o așa mare bătaie de joc încât sunt afectate și locurile de joacă:

”Modul dezastruos în care Florea administrează sectorul 5 depășește orice limită. În loc de a proteja copiii și de a le asigura condiții decente de trai, Primarul Zero le distruge șansa de a se juca în aer liber. Incompetența sa afectează buna dezvoltare a copiilor.

Zeci de parcuri si locuri de joaca din Sectorul 5 al Capitalei sunt lăsate în paragină, iar mii de copii nu au unde se juca. Motivul: pe Primarul Zero nu îl interesează unde se joacă copiii. În loc să mai cheltuie iresponsabil banii din bugetul sectorului pentru evenimente ce nu aduc altceva decât capital de imagine primarului, Florea trebuie să ia măsuri prin care să asigure spații de joacă decente și locuri de relaxare pentru copii. Bugetul este destinat soluționării problemelor, nu organizărilor de petreceri.

Concret, în cartierul Comfort Urban, aproape 3.000 de copii au la dispoziție un parc de aproximativ 100 de metri pătrați, și acela neamenajat și inundat. Zilele acestea, copiii s-au dezbrăcat, ca să poată să se joace. Este revoltător ca într-un sector de capitală europeană să existe condiții de lumea a treia. Spațiul este extrem de mic pentru a găzdui un număr așa mare de copii. Iresponsabilitatea Primarului Zero nu trebuie să afecteze sănătatea celor mici. Critic ferm modul în care Florea administrează sectorul și îi cer să rezolve de urgență această situație.

În alte parcuri, copiii sunt nevoiți să se joace printre gunoaie și pe jucării defecte. Sectorul 5 are nevoie urgentă de o reabilitare a parcurilor și a spațiilor de joacă. Copiii nu merită să fie pedepsiți să trăiască în asemenea condiții, ci este necesar să reprezinte o prioritate pentru administrația locală. Parcurile sunt o sursă de oxigen importantă, iar copiii trebuie să fie încurajați să își petreacă timp în aer liber. Gunoaiele și jucăriile defecte reprezintă un pericol, deoarece aceștia se pot răni. Pentru a fi posibil acest lucru, îi solicit Primarului Zero să ia atitudine cu privire la această problemă și să asigure condiții sigure pentru copii.”, susține Cristian Olteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.