Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii ATACĂ pe toate fronturile! Orban, cuvinte GRELE pentru coaliţie din fruntea mitingului: 'O majoritate de SLUGI ale lui Dragnea şi Tăriceanu'- VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban rusine psd

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a venit în faţa manifestanţilor strânşi în jurul Palatului Parlamentului. Într-un amplu discurs, liberalul a adus critici dure coaliţiei PSD-ALDE. "În Parlament, nu e o majoritate care să reprezinte românii, ci e o majoritate de slugi ai lui Dragnea şi Tăriceanu.", le-a transmis Orban protestatarilor.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI - Eduard Hellvig are zilele numărate la şefia SRI. Semnalul dat de partenerii americani (presă)

"Nu spun cuvinte grele, nu va fi departe momentul în care cei care sunt azi la putere, fără să clipească, o să fie în stare să ne scoată din UE sau să ne arunce la periferia Europei.

Acolo, prin minciună, au ajuns să fie la putere nişte oameni fără frica lui Dumnezeu, fără onoare, fără cinste, fără respect şi cred că dacă au majoritate în Parlament pot să facă ce vor. Nu pot să facă ce vor. Dacă un Guvern îşi încalcă promisiunile, atacă democraţia şi drepturile cetăţenilor, fiecare cetăţean nu are dreptul de a se mobiliza şi a protesta, ci are dreptul să atace puterea care duce România spre nicăieri.

România suntem noi, românii care trăim, care ne ducem la serviciu, care avem nevoie de o guvernare care să ne reprezinte. Astăzi suntem 7-8-10.000, dar să ştiţi că din ce în ce mai mulţi români s-au săturat de PSD.

Oameni buni, în Palatul Parlamentului se dezbate moţiunea de cenzură depusă de PNL. E adevărat că nu avem majoritate. Multă lume ne-a întrebat dacă putem aduna majoritate. E greu de spus, pentru că în Parlament, nu e o majoritate care să reprezinte românii, ci e o majoritate de slugi ai lui Dragnea şi Tăriceanu.

Suntem astăzi aici să susţinem moţiunea de cenzură a PNL, să tragem un semnal de alarmă către toţi parlamentarii care încă mai ascultă de ordinele lui Dragnea, că dacă mai continuă astfel, nu mai ajung în Parlament, ci se va alege praf şi pulbere de ei.

Vom înconjura Parlamentul, vom face un scut viu care să apere cetăţeanul român de slugile lui Dragnea.

Daţi cartonaş roşu Guvernului!"

Citeşte şi: Un economist celebru aruncă BOMBA: 'Fiecare român să-și pună bani deoparte, vine criza...'

De cealaltă parte, "frontul" din Parlament a fost asigurat de Raluca Turcan, care a explicat că pe lângă ”haosul din economie”, cei de la PSD se fac vinovați de faptul că folosesc puterea pentru a schimba legile în așa fel încât să se scape de problemele penale.

"Domnilor absenți, Dragnea și Tăriceanu, domnule prim-ministru Tudose, au mai fost oameni cu dosare penale, dar inici unul nu a îndrăznit să schimbe legi pentru a se apăra în fața instanței. Doriți să schimbați legile pentru a vă rezolva propriile dosare, vă transferați proprietăți la firmele pe care le controlați." , afirma Turcan de la prezidiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.