Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii atacă pe toate vocile șeful ANRE/ Ciolacu anunță că PSD va veni cu o nouă propunere

anre.ro
sigla ANRE Romania

Liberalii au avut, joia trecută, o ședință de partid la Sinaia, iar ulterior au lansat atacuri împotriva șefului ANRE, pe care îl consideră vinovat pentru haosul din zona energetică.

Numit de PSD în funcție, actualul șef al ANRE, Dumitru Chiriță, pare că a pierdut și sprijinul lui Marcel Ciolacu, liderul PSD anunțând că la finalul acestei luni partidul va veni cu o nouă propunere. Mandatul șefului ANRE expiră în luna octombrie.

”E posibil ca acum, la sfârşitul lunii august, când avem atât un Consiliu Politic Naţional cât şi întâlniri cu grupurile parlamentare, sunt ferm convins că vom veni cu o propunere din partea PSD pentru preşedinte la ANRE”, a spus Marcel Ciolacu.

Răzvan Nicolescu, fost ministru al Energiei în Guvernul Ponta, este prima opţiune a conducerii PSD pentru şefia ANRE, susţin surse politice pentru News.ro. Actualul preşedinte al instituţiei, Dumitru Chiriţă, ajunge la final de mandat în luna octombrie şi nu mai este susţinut de liderul PSD Marcel Ciolacu.

Preşedintele Senatului, liberala Alina Gorghiu, a lansat un atac dur la adresa Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), ea afirmând că această instituţie a avut o tăcere „vinovată” şi „nejustificată” de la debutul crizei facturilor în acest domeniu.

”Se stă pe bani mulţi la ANRE. Chiar 15.000 de euro. Preşedintele acestei instituţii, domnul Chiriţă, colegul PSD din coaliţie, ar fi trebuit să asume nişte poziţii Ştiţi, e foarte simplu tu, ca instituţie de reglementare, să taci şi să arunci tot balastul în spatele ministrului Energiei. Problema e că la final, când tragi linie, toată coaliţia răspunde pentru stângăcii”, este de părere senatorul liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.