Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii cer demisia Doinei Fedorovici după perchezițiile DNA de la CJ Botoșani

Camera Deputatilor
Costel Soptica

Liberalii botoșeneni prin vocea președintelui organizației județene PNL Botoșani, deputatul Costel Șoptică, îi cer demisia președintelui Consiliului Județean Botoșani, Doina Fedorovici, din funcție după perchezițiile masive ale DNA de zilele trecute de la CJ Botoșani, PSD și de la locuința proprie a șefului PSD și al CJ Botoșani.

Liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică susține că Doina Fedorovici ar trebui să demisioneze:

”Eu cred că ar trebui să își dea demisia singură, fără să îi solicit eu, pentru că atunci când informațiile vor fi coroborate vor ieși lucruri și mai urâte. să ne aducem aminte de demisia directorului spitalului pe care ea l-a susținut ca fiind un expert și până la urmă tot l-a demis. cred că ar fi momentul, cu ocazia sărbătorilor, să facă o curățenie, a spus el într-o intervenție telefonică la o televiziune locală.

El s-a declarat șocat de situațiile de la Spitalul Județean Botoșani, mai ales despre Cazul Alexandra care a declanșat și controalele ample ale autorităților.

Liderul PNL Botoșani susține că încă de atunci i-aa cerut ministrului Sănătății să dispună controale:

”Cel mai grav e ce se întâmplă la spital. E cu atât mai grav cu cât am avut trei interpelări la ministrul Rafila. din păcate, nu mi-a răspuns sau mi-a răspuns lapidar că va dispune un control. din păcate nu s-a întâmplat nimic. poate viața Alexandrei ar fi fost salvate dacă era un control sau două de la minister”, a spus el.

”Ce se vede cu ochiul liber e clar că nu funcționează. În primă fază am fost șocat. ce s-a întâmplat nu cred că îi trecea cuiva prin cap. eu nu aș fi crezut”, a concluzionat liderul liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.