Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii de la Sectorul 4 şi-au ales un nou şef: Contracandidatul acestuia s-a retras din cursă

PNL

Secretarul executiv al PNL Radu Carp a fost ales, luni, preşedinte al Organizaţiei PNL sector 4, contracandidatul său Marius Rogin retrăgându-se din cursă, la Adunarea generală de alegeri a filialei. Carp a obţinut 223 de voturi, din cele 246 exprimate. Fostul lider al filialei, Marius Rogin, a anunţat, la începutul şedinţei, că nu doreşte să mai candideze pentru un nou mandat la PNL sector 4.

"Am convingerea că o echipă nouă, o echipă proaspătă va duce spre succes PNL şi în concluzie doresc să vă anunţ că nu voi candida pentru funcţia de preşedinte şi nici pentru cea de prim-vicepreşedinte, oferind astfel ocazia vechilor echipe din sânul PNL de astăzi să-şi exprime părerea, opinia, astfel încât rezultatul să fie unul care să ne ducă spre succes", a spus Rogin. Radu Carp a arătat, la rândul său, că nu a exercitat niciun fel de presiuni pentru retragerea vreunei candidaturi. "Nu am exercitat niciun fel de presiuni pentru retragerea vreunei candidaturi. Nu am vorbit, aici dl Marius Rogin vă poate confirma, în niciun fel despre retragerea niciunui candidat. Am spus că retragerea unui candidat este o opţiune personală, la fel cum este şi înscrierea în cursă. Eu, personal, regret că sunt persoane care se retrag din funcţie", a susţinut Carp.

Liberalii din sectorul 4 s-au reunit luni pentru a doua oară pentru a-şi alege conducerea, prima dată aceste alegeri fiind amânate din lipsă de cvorum. Pentru preşedinţia PNL sector 4 îşi depuseseră atunci candidatura secretarul executiv al PNL Radu Carp şi preşedintele interimar al filialei PNL sector 4, Marius Rogin, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.